Avec Sara -ohjelmistoon syksyllä

Keittiön herkulliset tuoksut kantavat jopa ruudun läpi tulevana syksynä. Sara la Fountainin odotetussa ruokaohjelmassa tehdään arjesta juhlaa pienillä asioilla ja suurella sydämellä. Sara on hauskan, maukkaan ja tarkoituksenmukaisen ruuan puolestapuhuja. Kymmenosaisessa, puolituntisessa ohjelmassa hän antaa katsojille vinkkejä arkiaterioiden juhlistamiseksi ja juhlavalmistelujen helpottamiseksi. Kattaus, tekstiilit ja kukat ovat puoli ruokaa, joten jokaisen jakson visuaalinen ilme on hehkuva ja herkullinen.

Sara kutsuu keittiöönsä hyvästä ruuasta pitäviä miehiä, naisia, tyttöjä ja poikia. Jotkut heistä harrastavat intohimoisesti ruuanlaittoa, pari jopa ammatikseen, toiset taas ovat aivan vasta-alkajia keittiötaiteessa. Ateriakokonaisuudet eivät vaadi syvää perehtyneisyyttä, hienostelua tai vaikeasti saatavia raaka-aineita, vaan intoa ja reipasta meininkiä.

Oppia Yhdysvalloista

Monet Saran resepteistä ovat saaneet vaikutteita Yhdysvalloista. New Yorkissa sijaitseva maineikas kokkikoulu Culinary Institute of America on hänen opinahjonsa.

- Ohjelmassa raikasta fuusiokeittötä kunnioitetaan terveellisesti. Mausteiden käyttö on runsasta, maut täyteläisiä ja suussasulavia, lupaa Sara.

- Tavoitteenani on tehdä arjen hetkistä juhlatilanteita, ohjelmassa esitetään kivoja tapoja tehdä erilaisia juhlia ja illanistujaisia kavereille. Pääosa ei ole ainoastaan ruualla, vaan tunnelmalla ja dekoraatiolla.

- Televisioon tekeminen on tietenkin jännää, saan kokeilla jotain aivan uutta. Paras palkka mulle olisi, jos ideat välittyvät katsojille ja he kokeilevat itse perässä.

Sara kulkee tuntosarvet koholla koko ajan - Imen ideoita matkoilta, kirjoista, sisustusliikkeistä - kaikkialta! Jos näen erilaisia kukkia tai makeita lautasia, hahmottelen itse mielessäni uusia kokonaisuuksia. Olen aika visuaalinen ihminen, poimin makuja ja ideoita eri puolelta.

Ammattilaistiimi asialla

Saran keittiökaapin takana on mies, joka tunnetaan maailmalla: maineikas ohjaaja Antti Jokinen. Antti toimii myös ohjelman vastaavana tuottajana.

Avec Sara nähdään syyskaudella MTV3-kanavalla tiistaisin klo 18.30. Ohjelmasarjan tuottaa Solar Films Inc.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja