Mainos

Auto löytyi järvestä – ratkesiko 40 vuotta vanha katoamismysteeri?

Mitä tapahtui 43 vuotta sitten kadonneelle eläkeläiselle Amos Shookille?

Yhdysvaltain Pohjois-Carolinan osavaltiossa tehtiin yllättäen löytö, joka saattaa ratkaista tämän arvoituksen, raportoivat muun muassa yhdysvaltalaisviestimet CNN ja NBC News.

Caldwellin kunnan viranomaiset ovat löytäneet ihmisen jäänteet autosta, joka nostettiin Rhodhiss-järven pohjasta viime tiistaina. Vuoden 1968 Pontiac Catalina -auto vastaa automallia, jota Shook oli ajanut kadotessaan 19. helmikuuta vuonna 1972.

– Hän oli lähtenyt illalla ulos eikä ikinä palannut. Hänestä ei nähty jälkeäkään sen jälkeen, kertoi Caldwellin poliisilaitokselta Shelly Hartley NBC Newsille.

Nyt Shook kuitenkin ehkä löydettiin, kiitos tyttären sinnikkyyden. Viranomaiset olivat päätyneet tutkimaan järveä, kun Shookin tytär oli pyytänyt heidät paikalle. Tytär oli tullut käymään poliisilaitoksella kysymässä, josko hänen isänsä katoamisesta olisi mitään uutta tietoa.

Tämän jälkeen tytär vielä pyysi paikallista pelastuslaitosta tutkimaan Rhodhiss-järveä, joka sijaitsee vain noin puolentoista kilometrin päässä Shookin entisestä kotitalosta.

Luotauksen avulla pelastuslaitos paikansikin maanantaina järven pohjasta pontiacin. Kun viranomaiset nostivat auton järvestä, he löysivät sisältä paitsi ihmisen jäänteet, niin myös Shookille kuuluneen lompakon ja henkilöllisyystodistuksen.

– Tytär oli kyynelissä, niin kiitollinen hän tästä löydöstä oli, kertoi Hartley NBC Newsille.

– Ainaiseksi mysteeriksi jää kuitenkin se, miten Shook oli järven pohjaan päätynyt, hän jatkoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.