Asukas yllätti murtovarkaat kesken keikan Lahdessa

Murtovaras jäi Lahdessa kiinni verekseltään kesken keikan.

Hätäkeskukseen tuli myöhään maantai-iltana ilmoitus kahdesta murtovarkaasta.

Ilmoituksen mukaan Lahden Saksalassa sijaitsevan rivitaloasunnon autotalliin oli tunkeutunut kaksi varasta. Tapauksesta ilmoittanut oli huomanneensa autotallinsa liiketunnistinvalon syttyneen ja oli huomannut autotallia tarkastamaan mennessään, että tallin ovi oli raollaan.

Kun ilmoittaja avasi oven, oli tallista paennut kaksi huppupäistä miestä, jotka pinkoivat läheiseen autoon ja poistuivat paikalta.

Yksi tehtävälle lähteneistä kahdesta poliisipartiosta löysi paikalta poistuneen auton Möysän kaupunginosasta. Auton välittömästä läheisyydestä partio tapasi poliisille entuudestaan tutun nelikymppisen miehen. Läheisten autojen taakse mies oli piilottanut vaatteita sisältävän jätesäkin.

Toisen tekijän jäljet johtivat läheiseen kerrostalon rappukäytävään. Epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Yksi poliisipartioista löysi paikalta poistuneen auton Möysän kaupunginosasta ja auton välittömässä läheisyydessä oli poliisin tuntema nelikymppinen mies. Hän oli piilottanut läheisten autojen taakse vaatteita sisältävän jätesäkin. Toisen tekijän jäljet johtivat läheisen kerrostalon rappukäytävään ja tämän henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Poliisi tutkii tapahtunutta varkauden yrityksenä. Nelikymppinen mies otettiin kiinni teosta epäiltynä.

Näin toimit jos epäilet asuntomurtoa 0:28
Näin toimit jos epäilet asuntomurtoa.

Lue myös:

    Uusimmat