Asiantuntija: Nämä vaatteet jokainen nainen tarvitsee

Yksinkertaisilla ja muuntautuvilla vaatekappaleilla oman vaatekaapin voi rakentaa aarrearkuksi, jonka kätköistä löytää helposti asun tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Muotiekspertti Jill Martin listasi omat vinkkinsä siihen, mistä lähtökohdista jokaisen naisen tulisi aloittaa oman tyylinsä rakentaminen.

Jokaisen naisen vaatekaapissa tulisi olla tietyt klassikkovaatteet, jotka eivät koskaan poistu muodista. Oikeita asusteita yhdistelemällä klassisista vaateparsista on mahdollista ottaa kaikki irti.

Pikkumusta

Käytännöllinen pikkumusta sopii helman pituuden ja mallin puolesta erilaisiin tilaisuuksiin. Martin muistuttaa, että yhdistämällä pikkumustan kanssa huivin tai koruja voi tyyliä muuttaa toimistotyöntekijän arkiasusta juhlavaan iltamekkoon.

Musta jakku

Jakun kohdalla on äärimmäisen tärkeää, että malli sopii täydellisesti omaan vartaloon. Oman vartalon mielikohtia voi helposti korostaa jakulla, jonka malli imartelee omia muotoja.

Jakku on myös hyvin mukautuvainen vaatekappale. Yhdistää jakkutakin sitten farkkujen tai hameen kanssa, syntyy täysin erilaisia kokonaisuuksia.

Hyvät farkut

Tyköistuvat farkut ovat jokaisen vaatekaapin lähtökohta. Farkut sopivat mainiosti arkiasuun, mutta tyylikkääseen yläosaan ja kenkiin yhdistettynä voi farkut jalassa luovia tyylillä läpi siistimmänkin tilaisuuden.

Suuri musta laukku

Laukun, johon mahtuu kaikki tarvittava ja joka sopii yhteen asun kuin asun kanssa, on löydyttävä Martinin mukaan jokaisen naisen vaatekaapista. Turvallinen laukku on tärkeä lähtökohta asukokonaisuuksien rakentamisessa.

Tutustu Helmen Merkintöjä muodista -muotiblogiin!


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja