Ari Koivunen: Suomalaisilla on törkeät käytöstavat!

Tiistaina illansuussa Japaniin yhdistetylle keikka- ja promomatkalle lähtevä Ari Koivunen diggaa japanilaista kulttuuria ja erityisesti huippuunsa hiottuja käytöstapoja. Hänen mielestään suomalaisilla olisi paljon opittavaa japanilaisilta.

– Japanissa ihmiset on kohteliaita ja ystävällisiä, ja heillä on älyttömän hyvät käytöstavat sen verran hyvin hallussa, ettei mitään järkeä, Ari Koivunen hehkutti, ja jatkoi samaan syssyyn:

– Se on jotenkin Japanissa niin yltiöpäisen hyvin sisäistetty, että pitää olla kohtelias toiselle. Mua se kiehtoo todella. Toisin kuin esimerkiksi Suomessa, jossa kesken puurolautasen vetämisen joku saattaa tulla räkimään päälle ja huutelemaan, että "sulla on noussut virtsa päähän" tai muuta vastaavaa, kun et omalta ruokailultasi ehdi oikein jutella, mies ihmetteli kulttuurien välisiä eroja.

Kun Koivusen bändin kitaristilta Erkka Korhoselta kysyy, onko Arin päähän sitten vuoden aikana noussut virtsaa, tämä vastaa rehellisesti:

– No ei kyllä ole. Sama räkänokka se on kuin silloin vuosi sitten, kitaristi nauroi.

Esimerkiksi niin kutsuttu Anna Abreu -kohu oli Arin mielestä aivan täysi ylilyönti.

– Multa kysyttiin, mitä mieltä mä olen Annan musiikista. Mä sanoin, että koska mä en r'n'b:stä ymmärrä mitään, niin totta kai se on mun mielestä jo kuuntelematta p**kaa. Enhän mä voi sanoa siitä silloin muuta, kun että mä en diggaa. Ja se on mun henkilökohtainen mielipide. Mun mielestä kaikilla pitää olla mielipiteitä ja ne pitää sanoa ihan suoraan. Mielipiteet on rikkaus.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat