Mainos

Apple: iPadit pidettävä tummennettujen lasien takana

Applen uuden iPad-tabletkoneen kehittäjien täytyy eristää kone huoneisiin, joissa on tummennetut lasit, kertoo BusinessWeek verkkosivuillaan. Tämä kuvastaa laitteen ympärillä pyörivää salamyhkäisyyttä.

Lehden haastattelemien lähteiden mukaan Applen kumppaneille on laadittu 10-sivuinen sopimus, jonka avulla estetään iPadista ennakkoon annettavan tiedon leviämistä.

Kehittäjien on myös kytkettävä iPad kiinni johonkin kiinteään kohteeseen. Apple ei lähetä konetta ennen kuin mahdolliset yhteistyökumppanit ovat lähettäneet kuvan todisteeksi, että he ovat toimineet ohjeiden mukaisesti, kertovat nimettöminä pysyttelevät lähteet.

Applen arvellaan myyvän kolmesta neljään miljoonaa laitetta ensimmäisenä vuotena, joten ohjelmoijat haluavat hypätä kelkkaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tässä mielessä Applen turvavaatimuksiin suostuminen on pieni hinta, toteaa BusinessWeek. Mutta myös Apple tarvitsee kehittäjien tuen:

- Laite joko ui tai hukkuu tarjoamansa sisällön myötä, kertoo tutkija Charlie Wolf Needham & Co. -yhtiöstä.

Apple on aina vaatinut kehittäjiä pitämään julkaisemattomat versiot laitteistaan lukittujen ovien takana. Apple on jopa muuntanut lähettämiensä tuotteiden ulkoasua, jolloin se pystyy jäljittämään tietoja vuotaneet tahot julkistettujen kuvien perusteella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.