Angelina Jolie ja Brad Pitt ostivat ökykartanon Italiasta

Hollywoodin seuratuin julkkispariskunta on jälleen hieronut asuntokauppoja Etelä-Euroopassa. Herrasväen uusin hankinta on 15 makuuhuoneen kartano, josta pari pulitti 40 miljoonaa dollaria.

Angelina Jolien ja Brad Pittin uusin kartano sijaitsee Valpolicellan kukkuloilla, Veronassa ja siihen kuuluu 15 makuuhuoneen lisäksi 7 kylpyhuonetta, elokuvateatteri, kuntosali, kaksi uima-allasta ja poreamme, kertoo Sky Italy -lehti.

Tietojen mukaan pariskunta oli aluksi katsellut hieman edullisimpia taloja, mutta lopulta päätynyt 1670 neliömetrin luksuskartanoon.

Kiinteistövälittäjän mukaan Brad ja Angelina halusivatkin lopulta ylellisemmän kartanon, jonne koko perhe pääsi nopeasti nauttimaan kesälomasta Italiassa.

Maailmaa ristiin rastiin matkaava pari ja heidän kuusi lastaan ovat ihastuneet Italiaan, ja poppoo on viime aikoina nähty usein Italiassa, jossa Jolie on ollut filmaamassa uutta elokuvaansa "The Tourist".

Uusimman ostoksen lisäksi pariskunta omistaa useita koteja: 3,5 miljoonaan dollarin kartanon New Orleansin latinalaiskorttelissa Lousianassa sekä pröystäilevän upean kodin Los Angelesissa, Kaliforniassa. Lisäksi Hollywoodin kiinnostavin näyttelijäpariskunta omistaa Etelä-Ranskasta uskomattoman ökykartanon.

Katso kuvia pariskunnan uudesta kodista täällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat