Mainos

Älvsbytalo tarttui toimeen - riitajuttujen määrä väheni

Talotoimittaja Älvsbytalo kertoo pyrkivänsä hanakasti pois kuluttajariitalautakunnan ns. mustalta listalta.

Vielä aiemmin tällä viikolla lautakunnan rekisterissä oli 13 tapausta, joissa Älvsbytalo ei ollut noudattanut annettua suositusta. Nyt määrä on tippunut yhdeksään. Jatkossa tavoitteena on pyöreä nolla.

- Emme missään nimessä aio jatkossa olla enää millään mustalla listalla. Olemme jo aiemmin yrittäneet selvittää näitä asioita, vakuuttaa myyntipäällikkö Lasse Salonen.

MTV3:n 45 minuuttia -ohjelma kertoi keskiviikkona, että Älvsbytalo on toistuvasti jättänyt noudattatta lautakunnan suosituksia. Myös Ruotsissa yritys on joutunut samasta syystä maan kuluttajariitalautakunnan mustalle listalle.

"Viat on käyty korjaamassa"

Salosen mukaan osa aiemmin mainituista kolmestatoista tapauksesta on sellaisia, jotka Älvsbytalo oli hoitanut jo kuntoon.

- Oikeastaan suurin ongelma on, että yhteydenpitomme kuluttajariitalautakuntaan on ollut puutteellista.

Myyntipäällikön mukaan yhtiöllä on ollut tapana hoitaa viat kuntoon sen sijaan, että he maksaisivat asiakkaalle lautakunnan suosituksen mukaista rahallista hyvitystä.

- Näissä rakennusprojekteissa ihmisillä tapaa rahat loppua siinä loppuvaiheessa. Tämä voi olla sitten yksi keino hankkia rahaa, Salonen pohtii.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.