Aleksander Barkov telottiin tylysti – jouduttiin taluttamaan pois jäältä

Florida Panthersin ja New York Islandersin kohtaamisessa Panthersin kapteeni Aleksander Barkov avitti joukkueensa voittoon. Joukkue vei Islandersista 6–1-voiton. Barkov joutui jättämään toisessa erässä kaukalon saatuaan osuman polveensa.

Islandersin päivät oli luettu jo ensimmäisen erän jälkeen. Panthers oli erän päätteeksi tehnyt jo neljä maalia. 

Barkov sai joukkueen ensimmäisestä maalista syöttöpisteen. Sen ohjasi Islandersin häkkiin Jonathan Huberdeau, kun peliaikaa oli kulunut alle seitsemän minuuttia. 

Barkov joutui toisessa erässä jättämään kaukalon alavartalovamman kanssa. Liigan verkkosivujen mukaan hänen polvensa oli osunut Islandersin Scott Mayfieldin polveen. Joukkuetta seuraava Jameson Olive tviittasi hyökkääjä Carter Verheghen sanoneen, että Barkov olisi pelin jälkeen pystynyt itse kävelemään. 

Olive kirjoittaa, että Barkovin tilannetta tarkastellaan keskiviikkona. Barkov oli aiemmin kaudella poissa peleistä vamman takia. 

Toisessa erässä floridalaiset pääsivät jo 5–0-johtoon. Islanders onnistui kaventamaan, kun erää oli pelattu 15 minuuttia. Panthers heilutti viimeisen kerran Islandersin verkkoa päätöserässä. Panthersin jokaisella maalilla oli eri tekijä.

Katso pääkuvan videolta Barkovin loukkaantuminen.

Lue myös:

    Uusimmat