Aleksander Barkov raotti jatkosopimusneuvottelujaan – "Olemme etenemässä"

1:58
Videolla Aleksander Barkov kertoo kesäharjoittelustaan.

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkovin nykyinen sopimus päättyy pian alkavan kauden jälkeen, mutta osapuolet neuvottelevat jo uudesta jatkosopimuksesta.

Jo yhdeksännen kautensa Floridan riveissä aloittavan Barkovin nykyinen sopimus kattaa enää tulevan kauden. 26-vuotias suomalaistähti on lähes korvaamaton palanen joukkueelleen. Barkov on lukeutunut NHL-uransa ensihetkistä lähtien Floridan avainpelaajien joukkoon.

Barkov nauttii tällä hetkellä 5,9 miljoonan dollarin vuosipalkasta, mutta suomalaistähden seuraava sopimus saattaa tuoda mukaanaan roiman palkankorotuksen.

Barkov myöntää, että osapuolet neuvottelevat parhaillaan uudesta sopimuksesta.

– Minusta olemme etenemässä. En ole kuitenkaan kaveri, jolla haluatte (tästä) puhua. Minulla on ihmisiä, jotka pitävät huolen tästä asiasta. Olemme hyvissä väleissä ja kaikki on hyvin. Odotan itse vain paluuta jäälle, Barkov kertoi medialle keskiviikkona.

Suomalaistähti keskittyy tällä hetkellä itse sopimusneuvotteluiden sijasta vain tulevaan kiekkokauteen. Koko NHL-uransa Panthersia edustanut Barkov on viihtynyt Floridassa erinomaisesti.

– Tällä hetkellä ajattelen vain pelaamista Florida Panthers paidassa. Rakastan pelata täällä. Rakastan sitä, mitä olemme aloittaneet rakentaa tänne. Joukkue ja organisaatio kehittyvät. Jääkiekko kasvaa Etelä-Floridassa koko ajan. Olen innoissani siitä, mitä kaikkea täällä tapahtuu, Barkov kommentoi.

– Panthers-paidan pukeminen on minulle suuri kunnia. Olen erittäin iloinen täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja