Alaikäisiä otettu kiinni hengenvaarallisesta puukotustapauksesta Turussa – poliisi pyytää kuvia ja videoita tapahtumista

Poliisi pyytää havaintoja, vinkkejä, kuvia tai videoita Turun Majakkarannassa tapahtuneesta puukotuksesta. Väkivallanteosta on otettu kiinni kaksi alaikäistä nuorta.

Poliisi sai hälytyksen tapahtumapaikalle lauantaina hieman ennen kello kymmentä. Kahta alle 18-vuotiasta oli lyöty puukolla niin, että toiselle oli aiheutunut hengenvaaralliset vammat ja toiselle vähäisempiä vammoja.

Ainakin yhtä nuorta oli lisäksi pahoinpidelty nyrkein ja potkimalla.

Nuorten väkivalta on entistä raaempaa – lapsiasiavaltuutettu kertoo, mistä ilmiö johtuu 17:19
Nuorten väkivalta on entistä raaempaa – lapsiasiavaltuutettu kertoo, mistä ilmiö johtuu.

Kaksi alaikäistä kiinni

Poliisi kuvailee tilannetta tapahtumapaikalla sekavaksi ja paikalla oli poliisin nykyisten tietojen mukaan noin 20 nuorta.

Lähistölä otettiin illan aikana kiinni useita henkilöitä ja lukuisia nuoria kuultiin yön aikana tapahtumien johdosta.

Poliisi on ottanut vakavista rikoksista kiinni kaksi alaikäistä henkilöä.

Poliisi pyytää videota kahdesta tapon yrityksestä

Poliisi tutkii tapahtumia tällä hetkellä kahtena tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi kuitenkin korostaa, että tutkintanimikkeet voivat muuttua tai niitä voi tulla lisää.

Poliisi pyytää yleisöltä nyt apua illan tapahtumien tutkintaan.

Poliisi pyytää kansalaisia lähettämään mahdolliset tietonsa, havaintoja, kuvia tai videoita Whatsapp- tai multimediaviestinä numeroon 0504117655 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Lue myös:

    Uusimmat