Älä flirttaile näissä tilanteissa – katso tärkeät vinkit!

On olemassa paikkoja, joissa flirttailu ei yksinkertaisesti ole sopivaa. Ohjeeksi siihen, missä paikoissa ja tilanteissa flirttailu kannattaa jättää väliin, kokosimme listan, joka kannattaa painaa mieleen.

Odotushuoneet

Niin sairaalan, lääkäriaseman kuin terapeutinkin odotushuoneet ovat yleensä tiloja, joissa ihmiset haluavat olla rauhassa. Joku saattaa jännittää vaikkapa tulevaa verikoetta, toinen saattaa olla hermostunut testitulosten saamisesta. Niinpä odotushuoneessa komeimmankin miehen kannattaa antaa olla rauhassa, sillä vastaanotto saattaa olla hyvinkin tyly.

Kuntosali

Kaikkine treenattuine vartaloineen kuntosali saattaa vaikuttaa houkuttelevalta ja potentiaaliselta paikalta ihmisten lähestymiselle. Väärin. Suurin osa ihmisistä haluaa treenata rauhassa, ja hikisinä ja keskittyneinä ollessaan eivät halua tulla lähestytyiksi – etenkään romanttisessa mielessä.

Työhaastattelu

Ennen työhaastattelua ihmiset ovat jännittyneitä ja saattavat kokea sinut kilpakumppanikseen. Jos on ihan pakko, voi ojentaa käyntikorttisi kiinnostavalle henkilölle vaikkapa poistuessasi paikalta.

Tavaratalon alusvaateosasto

Sinun ei ole syytä olla tietoinen miehen alusvaatemausta ennen kuin olette käyneet edes yksillä treffeillä. Suurin osa ihmisistä haluaa tehdä alusvaateostoksensa rauhassa.

Ollessasi treffeillä toisen kanssa

Vaikka deittisi olisivat molempien mielestä pahemman luokan katastrofi, näin rajusti ei kannata sosiaalista etikettiä rikkoa. Kun painajaistreffisi ovat ohi, voit toki koittaa etsiä näkemäsi komistuksen käsiisi. Aiemman treffikumppanisi ei tarvitse saada tietää tekemisistäsi.

Työpaikka

Työpaikkaromanssit saattavat aiheuttaa ongelmia ja kiusallisia tilanteita, varsinkin jos romanssi syystä tai toisesta epäonnistuu. Jos kuitenkin satut tapaamaan elämäsi rakkauden työpaikallasi, anna mennä. Yrittäkää pitää yksityiselämänne poissa työpaikalta niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä, jotta kollegat eivät tuntisi oloansa kiusaantuneeksi.

MTV/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja