Aira Samulinia ei poikkeuksellisesti nähdä TTK-yleisössä – lapsenlapsi Kiti Samulin kertoo syyn

Aira Samulin on ollut lähes jokaisen TTK-lähetyksen yleisössä – tämä asia saa hänet tulemaan paikan päälle kerta toisensa jälkeen 6:04
Aira Samulin kertoi MTV Uutisille syyskuussa, mikä saa hänet tulemaan paikan päälle TTK-yleisöön kerta toisensa jälkeen.

Aira Samulin on saapunut paikan päälle lähes jokaiseen TTK-lähetykseen. Tänään 22. lokakuuta Samulin joutuu jättämään lähetyksen väliin flunssan vuoksi. 

Tanssilegenda Aira Samulinia ei nähdä tänä iltana Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen yleisössä. 96-vuotiaan Samulinin lapsenlapsi ja Hyrsylän Mutka Oy:n toimitusjohtaja Kiti Samulin kertoo, että Aira on flunssassa eikä sen vuoksi pääse yleisöön. 

Tilanne on poikkeuksellinen, sillä Samulin on ollut mukana lähes jokaisessa TKK-lähetyksessä aina vuodesta 2006 asti.

Olen ollut täällä joka kerta, paitsi silloin kun luulin, että minulla oli korona, vaikka ei silloin ollutkaan, Samulin kertoi MTV Uutisille syyskuussa, kun kausi starttasi. 

Hän kertoi myös, mikä saa hänet tulemaan kerta toisensa jälkeen paikan päälle yleisöön seuraamaan lähetystä. 

– Minun täytyy aina nähdä ihminen liikkumassa, ennen kuin pystyn arvioimaan, millaisia mahdollisuuksia hänellä on. Siellä voi aina olla joku, joka yllättää, vaikka tanssitaustaa ei olisi. Ja joku toinen, joka on tanssinut elämänsä aikana, ei pääsekään siitä vanhasta kaavasta irti. Se on hyvin mielenkiintoista ja sen vuoksi istun täällä katson, Samulin kertoi.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat