Ainutlaatuista ryhmärakennuttamista luonnonmateriaalein

Honka on maailman suurin hirsitalojen valmistaja, joka suosii suomalaisia luonnonmateriaaleja. Ryhmärakentaminen takaa laadukkaan mutta edullisen omistusasumisen. Massiivipuurunkoiset Honka Fusion -kodit voidaan myös kivipinnoittaa.

Massiivipuinen ja hirsirunkoinen omakotitalorakentaminen on yleistynyt kaupungeissa. Espoon Suurpeltoon on nousemassa ympäristöystävällinen kaupunkikylä, jonka rakennuttamisesta Honka yhteistyökumppaneineen vastaa.

Honka on maailman suurin hirsitalojen valmistaja ja se suosii suomalaista puuta. Suurpellon Paroni -hankkeessa alueelle rakennetaan tyylikkäitä ja terveellisiä Honka Fusion -pientaloja. Alueen seitsemän erillistaloa ovat lapsiystävällisiä ja edustavat modernia rakentamista.

Ryhmärakentamisella säästöjä kustannuksiin

Ryhmärakennuttamisen etuna on laadukas mutta edullinen omistusasuminen, joka huomioi yksilölliset asumistarpeet. Ryhmärakentamisessa erilliset hankkeet ryhmitetään ajallisesti, johdetaan ammattilaisten toimesta sekä keskitetään hankinnat, jolloin saavutetaan merkittäviä säästöjä kustannuksissa.

- Hongan talot sopivat energiatehokkuudeltaan nykyaikaiseen asumiseen, myyntijohtaja Risto Kilkki kertoo. Puhtailla luonnonmateriaaleilla voidaan minimoida esimerkiksi kosteusvauriot ja samalla päästään parhaaseen energialuokkaan.

Ainutlaatuista massiivipuurakentamista kivipinnoituksin

Honka Fusionin ainutlaatuiset massiivipuutalot voidaan myös kivipinnoittaa. Arkkitehtuurissa rapatut, suoraviivaiset pinnat ja isot ikkunat yhdistyvät lämminsävyisiin hirsipintoihin. Honka Fusion -kodeissa voidaan yhdistellä eri rakennusmateriaaleja, kuten puuta, kiveä, lasia ja metallia. Kivipinta mahdollistaa massiivipuukodin rakentamisen kivitaloalueelle.

Puu on ekologinen ja turvallinen rakennusmateriaali, sillä se tasaa huoneilman kosteutta. Puu sopii allergikollekin. Kaikki Honka Fusion -kodit ovat tutkitusti kosteusturvallisia, mikä takaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen asumiseen. - Honka-rakentaminen on turvallista ja edullista, Kilkki sanoo.

Hongan Lokki-huvila on valittu tämän vuoden parhaaksi hirsirakennukseksi. Valinnan tekivät muotoilija Ristomatti Ratia ja professori Jouni Koiso-Kanttila.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Honka

Lue myös:

    Uusimmat