Mainos

Aiheuttavatko uudet kengät rakkoja? Eivät enää tämän vinkin jälkeen

Ahtaiden kenkien aiheuttamasta kivusta ei tarvitse kärsiä, sillä kengät on mahdollista mukauttaa jalkaan sukkien ja hiustenkuivaajan avulla. 

Tämä tarina on tuttu monelle meistä. Ostit alennusmyynnistä liian pienet kengät tai verkkokaupasta tilaamasi kengät olivatkin pienempää kokoa kuin olit ajatellut. Myös erittäin jäykkä materiaali voi saada kengät tuntumaan ahtailta, vaikka koko olisikin oikea.

Väärä ostopäätös voi kaduttaa, mutta hätä ei ole tämän näköinen. Puristavat kengät voi nimittäin muotoilla omiin jalkoihin sopiviksi sukkien ja hiustenkuivaajan avulla. Jätä tämä vinkki kuitenkin kokeilematta, jos kenkäsi ovat lämmöstä kärsivää muovia.

Tarvitset ainoastaan talvisukat ja hiustenkuivaajan

Aloita venytysoperaatio kaivamalla kaapistasi paksut talvisukat ja pue ne jalkaasi. Vedä kengät jalkaan sukkien päälle.

Nappaa hiustenkuivaajasi ja kytke se päälle niin kuumalle puhallukselle kuin mahdollista. Puhalla lämpöä kenkiäsi kohden noin puolen minuutin ajan. Kiinnitä erityistä huomiota puristaviin kohtiin ja puhalla ilmaa näihin kohtiin hieman kauemmin.

Sammuta hiustenkuivain ja kävele kengät jalassasi ympäriinsä, kunnes kengät ovat jäähtyneet. Ota kengät ja sukat jalastasi. Kokeile tämän jälkeen kenkiä jalkaan ilman paksuja sukkiasi ja arvioi, kuinka mukavilta ne tuntuvat.

Jos kengät eivät vieläkään tunnu tarpeeksi mukavilta, toista käsittely uudelleen. 

Jos tämä kikka ei auta, voit kokeilla hiustenkuivaajan sijaan hieman toisenlaista lähestymistapaa, nimittäin pakastamista. Katso videolta ohjeet tähän niksiin.


Lähde: Popsugar 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.