Äänestä suosikkisi ja voita Helmi-risteily!

Lapponian 50-vuotisjuhlavuoden uutuuskorut ovat näyttelyssä Helmen 10-vuotisjuhlaristeilyllä toukokuussa. Tule mukaan yhteiseen juhlatunnelmaan! Osallistu Lapponia-sivuston kilpailuun ja voita itsellesi ja ystävällesi liput juhlaristeilylle!

Juhlavuoden korukokoelma vie Lapponian seuraavalle vuosikymmenelle luonnon, arkkitehtuurin ja musiikin inspiroimana. Esittelemme luonnon ja arkkitehtuurin inspiroimasta korutaiteesta viisi helmeä. Valitse niistä oma suosikkisi ja kerro meille, mitä se tuo sinulle mieleen - miksi se sinun mielestäsi on koruista kaunein.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 2-4 hengen hytti Helmen kymmenvuotisjuhlaristeilylle Baltic Princessille 8.5.2010. Ota ystäväsi mukaan juhlatunnelmaan!

Valitse korusuosikkisi:

Mikä koruista on kaunein? Kerro mielipiteesi .

1. Ice drops (Chao-Hsien Kuo)

2. Eden riipus (Zoltan Popovits)

3. Informa (Björn Weckström)

4. Manhattan (Björn Weckström)

5. Circlestances (Christophe Burger)

Valitse suosikkisi, perustele valintasi ja voita juhlaristeily, jolla pääset tutustumaan koko Lapponian juhlavuoden valikoimaan ja juhlimaan Helmi-sivuston kymmenvuotista taivalta!

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Lue myös:

    Uusimmat