Mainos

Putouksen sketsihahmoäänestys on nyt käynnissä!

Putouksen sketsihahmokisa on käynnissä. Sinä päätät, kuka voittaa hahmokisan. Äänestä suosikkiasi!

Putouksen sketsihahmokilpailu on käynnissä ja sinä päätät, kuka voittaa legendaarisen hahmokisan tällä kaudella. Hahmojen äänestysnumerot pysyvät samoina koko ohjelman ajan.

Äänestää voit tekstiviestillä, soittamalla, netissä, etukoodilla ja mobiilissa. Äänestää voit myös maksuttomasti HybridiTV -äänillä. (Digita). Äänestysaika aina koko ohjelmaa edeltävä viikko. 

Sketsihahmot:

1. Cissa Häkkinen (Mikko Töyssy)
3. Mursu (Ushma Olava)
5. Esteri Vakkilainen (Joonas Kääriäinen)
6. Kari Mutanen (Juuso "Köpi" Kallio)
7. Harri "mainos-Harri" Moilanen (Aku Sipola)

Äänestysohjeet: 

1. Cissa Häkkinen

Tekstiviesti 1 numeroon 17225 (1€) 
Soita 0700 79 001 (1€+pvm)
Äänestä verkossa: mtv.fi/aanesta

3. Mursu 

Tekstiviesti 3 numeroon 17225 (1€) 
Soita 0700 79 003 (1€+pvm)
Äänestä verkossa: mtv.fi/aanesta

5. Esteri Vakkilainen 

Tekstiviesti 5 numeroon 17225 (1€) 
Soita 0700 79 005 (1€+pvm)
Äänestä verkossa: mtv.fi/aanesta

6. Kari Mutanen 

Tekstiviesti 6 numeroon 17225 (1€) 
Soita 0700 79 006 (1€+pvm)
Äänestä verkossa: mtv.fi/aanesta

7. Harri "mainos-Harri" Moilanen

Tekstiviesti 7 numeroon 17225 (1€) 
Soita 0700 79 007 (1€+pvm)
Äänestä verkossa: mtv.fi/aanesta

ÄÄNESTÄMINEN etukoodilla:

Kuluttaja saa Etukoodit meilillä, tekstiviestillä tai muuten jaettuna. Etukoodi voi olla 1 tai 5 ääntä. Kukin etukoodi on Uniq koodi. Yhdelllä etukoodilla voi äänestää vain yhden kerran kilpailukautena. Etukoodi on yksi valinnainen maksutapa verkkopankkien ja luottokorttien kanssa. Etukoodi käytetään samalla äänestystavalla kuin verkossa maksaminen. kts. äänestäminen netissä.

ÄÄNESTÄMINEN Hybridi-TV:llä:

Maksuton äänestys, jonka Digita toteuttaa. SecuryCast järjestelmä hakee Digita äänet automaattisesti ja siirtää ne raportointiin. Digita vastaa Hybridi-TV -äänestyksen toteutuksesta. SecuryCast ainoastaan raportoinnista.

Putous -äänestyksen yleiset säännöt ja ehdot

1. Yleistä

Voit osallistua tv-ohjelman äänestykseen:

a) lähettämällä tekstiviestin äänestysnumeroon,
b) soittamalla äänestyspuhelinnumeroon
c) verkossa mtv.fi-sivustolla
d) verkossa tai puhelimella mtv.fi/äänestä -osoitteessa, jossa maksutapoina ovat yleisimmät verkkopankit, maksukortit, mobiilimaksu ja muut mobiilimaksamisen tavat
e) etukoodilla

Äänestysnumerot ja ohjeet näkyvät tv-ohjelman aikana tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla. Äänestysajat ja –säännöt voivat vaihtua tv-ohjelman kauden aikana, mutta MTV Oy ilmoittaa niistä aina erikseen. Tekstiviestillä, soittamalla tai internetissä äänestäminen on mahdollista tv-lähetysten aikana annettujen äänestysohjeiden mukaisesti.

MTV Oy valvoo äänestyksen toteutusta, mutta MTV Oy, tv-ohjelman tuotantoyhtiö taikka niiden yhteistyökumppani(t) eivät valitse voittajaa itse, vaan voittajan valinta perustuu äänestystulokseen. Mikäli äänestystulos ei ole luotettava esimerkiksi teknisen häiriön tai MTV Oy:n, tv-ohjelman tuotantoyhtiön tai niiden alihankkijoiden tai yhteistyökumppaneiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan syyn vuoksi, MTV Oy voi valita voittajan parhaan mahdollisen äänestyksestä ja sen tuloksesta saatavilla olevan tiedon perusteella. Valinta on lopullinen.

Äänestää voi tv-ohjelmassa ilmoitettuina aikoina. Äänestystulos koostuu kaikista ilmoitetun äänestysajan aikana näiden äänestysohjeiden mukaisesti annetuista äänistä. MTV Oy ei millään tavalla tunnista tai kerää tietoja yksittäisistä äänestäjistä, joten yksittäinen äänestäjä voi myös äänestää useita kertoja. Äänestysaikojen ulkopuolella tai muilla tavoin annettuja ääniä ei huomioida äänestystuloksessa, mutta ne voidaan silti veloittaa. Vääriin äänestysnumeroihin meneviä viestejä tai puheluita ei hyvitetä.

MTV Oy, tv-ohjelman tuotantoyhtiö ja/tai niiden alihankkija(t) eivät voi taata tietoliikenneyhteyksien keskeytyksetöntä ja/tai häiriötöntä toimintaa taikka puhelinlinjojen ja -verkkojen kapasiteetin riittävyyttä tai täyttä toimintakuntoisuutta äänestyksen aikana.

Äänestyspalvelu voi poikkeuksellisesti ja/tai ilman ennakkovaroitusta olla poissa käytöstä järjestelmähäiriön, ylläpitotoimintojen vuoksi tai MTV Oy:stä, tv-ohjelman tuotantoyhtiöstä tai niiden alihankkijoista riippumattomista syistä.

MTV Oy, tv-ohjelman tuotantoyhtiö ja/tai niiden alihankkija(t) eivät vastaa teknisistä ja/tai muista ongelmista taikka häiriöistä, joita voi esiintyä tietoliikenneyhteyksissä tai –verkoissa, järjestelmissä, servereissä, jakeluteissä tai ohjelmistoissa tai jotka voivat muuten estää annetun äänen päivittymisen ääntenlaskentasovellukseen sekä tästä äänestäjälle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Näiden äänestysohjeiden lisäksi äänestämiseen sovelletaan MTV Oy:n sähköisten palveluiden yleisiä käyttöehtoja, sellaisena kuin ne kulloinkin ovat voimassa.

Mikään näissä säännöissä tai ehdoissa ei rajoita kuluttajansuojaasi.

Palvelun markkinoija on MTV Oy. Palvelun tekninen toimittaja, kauppias ja maksun saaja on SecuryCast Oy. MTV toimii ainoastaan äänestyspalvelun markkinoijana. Kauppa syntyy äänestäjän ja SecuryCast välille. SecuryCast vastuulla on kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.  Mahdollisista reklamaatioista vastaa SecuryCast. Asiakaspalvelu@securycast.com


2. Äänestysohjeet

a) Tekstiviestinä:

Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettua äänestysnumeroa käyttäen) lähettämällä tekstiviestinä valitun äänestyskohteen numero äänestysohjeiden mukaiseen puhelinnumeroon. (Esim. lähetä äänestyskohteesi numero, esim. 2, tekstiviestinä, esim. numeroon 17225). Näin antamasi ääni on rekisteröity ja vaikuttaa äänestystulokseen. Yhden tekstiviestin hinta on 1.00 euroa (sis. ALV 24%).

b) Soittamalla:

Äänestää voi myös soittamalla puhelimella tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettua äänestysnumeroa käyttäen) kullekin äänestyskohteelle annettuun äänestyspuhelinnumeroon. Numerot näkyvät kunkin äänestyskohteen kohdalla ruudussa lähetyksessä, tv-ohjelman nettisivuilla sekä MTV3:n Tekstikanavan sivulla.

Äänestysnumerot ovat: 0700 79 001 – 0700 79 007

Yhden äänestyspuhelun hinta on 1.00 euroa (sis. ALV 24%) / puhelu + pvm.

Mikäli äänestyslinjoissa on ruuhkaa, voit soittaa hetken kuluttua uudestaan, mikäli äänestysaikaa on vielä jäljellä.

c) internetissä:

Äänestys tapahtuu käyttämällä internet-selainta. Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettujen kilpailijoiden nimiä käyttäen) tv-ohjelman internetsivulla. Internetäänestyksen hinnat ovat seuraavat:

1 ääni 1,00€ (sis. ALV 24%)
5 ääntä 4,50€ (sis. ALV 24%)
10 ääntä 8,50€ (sis. ALV 24%)
25 ääntä 20,00€ (sis. ALV 24%)
50 ääntä 37,50€ (sis. ALV 24%)
100 ääntä 70,00€ (sis. ALV 24%)

Internetäänestämisessä maksu suoritetaan verkkomaksuilla pankkitunnuksia, pankki/luottokorttia hyödyntäen.

Internetissä äänestämiseen sovelletaan lisäksi internetäänestyksen sääntöjä ja ehtoja sellaisena kuin ne kulloinkin ovat voimassa.


d) mobiili-internetissä:

Äänestys tapahtuu käyttämällä mobiilin päätelaitteesi internet-selainta. Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettujen kilpailijoiden nimiä käyttäen) tv-ohjelman mobiili-internet sivulla. Internetäänestyksen hinnat ovat seuraavat:
1 ääni 1,00€ (sis. ALV 24%)
5 ääntä 4,50€ (sis. ALV 24%)
10 ääntä 8,50€ (sis. ALV 24%)
25 ääntä 20,00€ (sis. ALV 24%)
50 ääntä 37,50€ (sis. ALV 24%)

Mobiili-Internetäänestämisessä maksu suoritetaan mobiilimaksutavoilla.

Mobiili-Internetissä äänestämiseen sovelletaan lisäksi mobiiliäänestyksen toimitusehtoja, sellaisena kuin ne kulloinkin ovat voimassa.

e) etukoodilla

Äänestys tapahtuu käyttämällä internet-selainta. Äänestys tapahtuu tv-ohjelman äänestysohjeiden mukaisesti (esim. tv-ruudussa ja tv-ohjelman nettisivuilla ilmoitettujen kilpailijoiden nimiä käyttäen) tv-ohjelman internetsivulla. Etukoodin toimituksen yhteydessä ilmoitetaan, kuinka monta ääntä toimitetulla etukoodilla on mahdollista antaa. Etukoodeilla äänestäminen on maksutonta.
 

3. Palaute

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta äänestyksestä, ota yhteys MTV Oy:n vaihteeseen puh. 010 300 300 tai kirjoita palautteesi osoitteessa http://www.mtv.fi/#palaute. Muista kertoa palautteessa seuraavat asiat:

1) Nimi
2) Äänestyksessä käyttämäsi liittymän puhelinnumero
3) Aika jona mahdollinen ongelma esiintyi
4) Operaattori
5) Puhelinnumero, mistä sinut tavoittaa
6) Numero johon äänestysviestin laitoit tai soitit
7) Puhelimesi merkki ja malli

Palautteisiin vastataan mahdollisimman nopeasti.

MTV Oy, Konepajankuja 7, 00033 MTV. Y-tunnus 1093944-1 (MTV)

Putous lauantaisin kello 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja