24 rankkaria: futisottelusta villi näytös – maalivahditkin kokeilivat onneaan

Bournemouthin ja Crystal Palacen välisestä Englannin liigacupin jalkapallo-ottelusta kehkeytyi erikoinen näytös 24 rangaistuspotkun kera. Kun liigacupin toisen kierroksen ottelussa ei muuten syntynyt maaleja, siirryttiin rangaistuspotkukilpailuun, jonka Bournemouth vei edukseen 11–10.

Kun kaikki 20 kenttäpelaajaa olivat ampuneet rankkarin – ja tehneet jokaisella yrittämällä maalin – oli maalivahtien vuoro astua vetämään. Crystal Palacen veräjänvartija Wayne Hennessey torjui ensin Bournemouth-veskari Asmir Begovicin rangaistuspotkun, ja tämän jälkeen Hennessey ampui oman pilkkunsa yli.

Näin oli uuden kierroksen vuoro. Bournemouthin David Brooks pisti oman yrityksensä sisään, ja monet varmasti ajattelivat taiston jatkuvan vielä hyvän tovin Crystal Palacen Luka Milivojevicin astellessa vuoroonsa. Begovic kuitenkin torjui, ja Bournemouth eteni jatkoon.

– Kaikki rangaistuspotkut olivat lähes täydellisiä, joten onnittelut molemmille joukkueille siitä, ja onnittelut Bournemouthille ottelun voittamisesta, Crystal Palacen päävalmentaja Roy Hodgson sanoi BBC:n mukaan.

Bournemouth kohtaa liigacupin kolmannella kierroksella Manchester Cityn.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja