17.2.2004 Makkarapata, uunibataatteja ja avokadosalaattia (4 annosta)

Makkarapata

400 g lihaisaa, mausteista makkaraa
1 tlk tomaattimurskaa
1 sipuli
1 paprika
1 tlk valkoisia papuja
suolaa ja pippuria
1 laakerinlehti

Kuullota hienonnettu sipuli ja paprika pannulla tai padassa, lisää makkarapalat. Lisää tomaattimurska ja huudellut pavut sekä mausteet. Anna padan hautua bataattien kypsymisajan.

Uunibataatit


3 bataattia (tai rosamunda perunaa)
öljyä
suolaa ja valkopippuria
Lohko bataatit ja asettele uunipellille, mausta suolalla, pippurilla ja tilkalla öljyä. Paahda uunissa 200 C n. 20 minuuttia.

Avokadosalaatti

2 avokadoa
1/2 sitruunan mehu
1/2 dl hienonnettua korianteria
suolaa ja valkopippuria

Kuori ja kuutioi avokadot, mausta hienonnetulla korianterilla ja sitruunan mehulla sekä suolalla ja pippurilla.

Reseptit: Jyrki Sukula

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja