14-vuotias punnersi uskomattoman penkkituloksen – taustat avaavat salaisuutta

14-vuotias teinipoika Morgan Nicholls nostaa ikäisekseen suorastaan häkellyttäviä rautoja. Hiljattain hän jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jolla hän punnertaa penkistä 184 kiloa.

Nicholls kertoo lisäksi maastavetoennätyksekseen 500 paunaa eli noin 227 kiloa, ja hän on jakanut myös tästä suorituksesta videon (alla). Kyykkyennätyskin on komea, 206 kiloa.

Morgan Nichollsin taustat selittävät osaltaan voimien salaisuutta – ilmeisen kovan ja päämäärätietoisen työn lisäksi. Hänen äitinsä on kehonrakennuksen nelinkertainen Ms. Olympia Kim Chizevsky ja Morganin isä on Chad Nicholls, mies, joka toimi takavuosina Ronnie Colemanin valmentajana. Coleman voitti Mr. Olympian kahdeksan kertaa, kaikki perättäisinä vuosina 1998–2005.

Mr. Olympia -kilpailussa kahteen eri otteeseen parhaimmillaan kolmanneksi sijoittunut Chris Cormier on esimerkiksi sanonut Generation Ironille, että hän uskoo, ettei Colemanista olisi tullut Mr. Olympiaa ilman Chad Nichollsia. Coleman on myös itse jakanut Chad Nichollsille Mr. Olympiaksi nousemisestaan kunniaa.

Coleman on kiinnittänyt myös nuoren Morganin voimiin huomiota ja kommentoinut niitä valtavin sanoin. Coleman kertoi jo pari vuotta sitten Instagramissa, kun Morgan nosti isoja rautoja, että tämä on esittänyt "hämmästyttävimmät voimannäytteet, jotka hän on koskaan nähnyt".

Coleman myös arvioi, että poika voi tulevaisuudessa rikkoa ennätyksiä Mr. Olympia -kilpailussa.

Pojan kehitys nuorena on ainakin ollut hurjaa.

Video alla: suomalainen kehonrakentaja "Testotimo" Naapila näyttää, miten rauta nousee kuusinkertaisen Mr. Olympian Dorian Yatesin alaisuudessa.

Rajua rääkkiä! Näin kehonrakentaja Timo Naapila treenaa kuusinkertaisen Mr. Olympian Dorian Yatesin opissa 0:59

Lue myös:

    Uusimmat