10 asiaa, joita et tiennyt Russell Crowesta

Russell Crowe on näyttelijä, joka on nähty niin gladiaattorina, poliisina kuin matemaatikkona – ja monissa muissa unohtumattomissa rooleissa. Tiesitkö nämä Digitalspy.co.uk:n listaamat 10 asiaa tästä seksikkäästä miehestä?

Näyttelijä Russell Crowe on takuuvarma kassamagneetti – ja yksikin murahdus tältä karpaasilta saa naisten polvet veteliksi. Viimeisimpänä Crowe on tähdittänyt elokuvaa The Next Three Days. Digitalspy.co.uk paljasti kymmenen faktaa, joita et ehkä vielä tiennyt tästä Oscareitakin voittaneesta tähdestä.

1. Russell Ira Crowe syntyi 7. hutikuuta 1964 Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa. Hänen äitinsä Jocelyn ja isänsä Alex hoitivat elokuvien pitopalveluita.

2. Imdb.comin mukaan Rustyn lapsuuden lempilelu oli hänen Action Man -nukkensa.

3. Russellia on turha pyytää mainostamaan mitään yritystä.

– Minusta se on tavallaan loukkaavaa. Se on täysin ristiriidassa näyttelijän ja yleisön välisen kontaktin kanssa. Esimerkiksi Robert De Niro mainostamassa American Express -luottokorttia – ei ole ensimmäinen kerta kun olen pettynyt häneen, Crowe lataa.

4. Rustylla on paljon yhteyksiä Iso-Britanniaan. Hänen isoisänsä oli kotoisin Wrexhamista ja Russell onkin tunnettu Leeds United -jalkapallojoukkueen kannattaja.

5. Vuoden 1997 klassikossa LA Confidential Russell esitti suurikokoista poliisia, Bud Whitea.Hän asui jonkin aikaa pikkuruisessa asunnossa, jonka ovista hän mahtui juuri ja juuri kulkemaan. Hänen mukaansa tämä asumisjärjestely sai hänet tuntemaan itsensä jättiläiseksi kuvauksissa. Tämän miehen voi siis todella sanoa omistautuvan taiteelle!

6. Russell Crowe, kuten Sean Connery ja Samuel L. Jackson olivat kaikki tähtiä, joille tarjottiin Matrix-elokuvan Morpheuksen roolia. Russellia elokuva ei sävähdyttänyt.

– En vain tajunnut sitä. En päässyt käsikirjoitusta lukiessani sivua 42 pitemmälle, sillä se maailma ei vain ollut minusta kiinnostava, Russell on kertonut.

7. On huhuttu, että Russell olisi halveksinut myös X-Men elokuvan Wolwerinen sekä Oliver StonenAleksanteri-elokuvan ja Nick HornbynPoika-komedian päärooleja.

8. Ehkä isoin elokuva, josta Russell on koskaan kieltäytynyt, oli Lord Of The Rings -trilogia. Rotevaa tähteä kaavailtiin alun perin Aragornin rooliin. Russell valitsi mieluummin Kaunis mieli -elokuvan ja jätti kyseisen roolin Viggo Mortensenille.

9. Kun hän ei ole kiireinen tahkoessaan miljoonia Hollywoodissa, ei ole mitään mistä Russell pitäisi niin paljon kuin hyvästä krikettipelistä! Hänen serkkunsa Martin ja Jeff Crowe ovat entisiä krikettitähtiä.

10. Russellin kolmas intohimo on musiikki. Hänen bändinsä 30 Odd Foot Of Grunts on julkaissut kolme studioalbumia, jotka eivät tosin koskaan ole saaneet riemuvastaanottoa. Parempi siis pysytellä näyttelijän leivissä, Russell!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja