Vegaaninen tofu-suklaamousse

Älä käytä muissa vegaaninen suklaamousse
Anniina Kotiranta

Vegaanisen ruokablogin, Anniina’s Kitchen, pitäjän Anniina Kotirannan yksi suosikkiraaka-aineista on monipuolinen tofu. Suolaisten ruokien lisäksi yksi Kotirannan bravuureista on tofu-suklaamousse.

Ainekset

  • (2–3 annosta)
  • 250 g pehmeää tofua (silken tofu)
  • 125 g vegaanista tummaa suklaata
  • 2 rkl agavesiirappia
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

1. Soseuta tofu sekä siirappi tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

2. Sulata suklaa mikrossa ja lisää tofun sekaan ja sekoita tasaiseksi.

3. Mausta vielä suolalla ja siirrä jääkaappiin hetkeksi jäähtymään ennen tarjoilua.

Resepti: Anniina Kotiranta/ Anniina’s Kitchen

Parhaat ruokaohjelmat