Vegaaninen tofu-suklaamousse
Julkaistu
Vegaanisen ruokablogin, Anniina’s Kitchen, pitäjän Anniina Kotirannan yksi suosikkiraaka-aineista on monipuolinen tofu. Suolaisten ruokien lisäksi yksi Kotirannan bravuureista on tofu-suklaamousse.
- Ruokavalio: Vegaaninen
Ainekset
- (2–3 annosta)
- 250 g pehmeää tofua (silken tofu)
- 125 g vegaanista tummaa suklaata
- 2 rkl agavesiirappia
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Soseuta tofu sekä siirappi tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
2. Sulata suklaa mikrossa ja lisää tofun sekaan ja sekoita tasaiseksi.
3. Mausta vielä suolalla ja siirrä jääkaappiin hetkeksi jäähtymään ennen tarjoilua.
Resepti: Anniina Kotiranta/ Anniina’s Kitchen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät