Tuorepastaa ja kirsikkatomaattikastiketta
Julkaistu
Tuorepastaa ja kirsikkatomaattikastiketta 4–6 hengelle
- 400 g kypsiä kirsikkatomaatteja
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 ruukku basilikaa
- 400 g tuoreita lasagnelevyjä
- 100 g parmesaanijuustoa
- merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
- oliiviöljyä
- 2 palaa voita
- 4 rkl balsamietikkaa
Valmistusohje
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät