Pastasalaatti pestolla
Julkaistu
Pastasalaatti on helppo ja maistuva lisuke grillijuhlissa tai kesäisessä noutopöydässä. Sen voit pakata mukaan myös piknikille.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 4 annosta pennepastaa
- 2 rkl pestoa
- 2 tl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- ½ dl mustia oliiveja
- 8 kirsikkatomaattia
- ½ punasipuli
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
2. Kaada pasta isoon kulhoon ja sekoita joukkoon pesto ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Huuhtele kirsikkatomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaattiin tomaatit, oliivit ja sipulisuikaleet. Pane viileään odottamaan tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät