Julkaistu
Klassikoksi muodostuneesta toast skagenista on kehitelty monenlaisia versioita. Katso Harri Syrjäsen helppo resepti maistuvaan toast skageniin!
Ainekset
- 250 g isoja katkarapuja
- 3–4 rkl punasipulia pilkottuna
- 1 dl majoneesia
- 2 oksaa tilliä (maun mukaan)
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 tl sitruunankuorta
- 1 tl srirachaa
- mustapippuria
- saaristolais- tai paahtoleipää
Valmistusohje
- Silppua sipuli ja tilli pieneksi.
- Laita ne kulhoon ja raasta mukaan sitruunankuori, purista sitruunanmehu, lisää majoneesi sekä srirachaa.
- Mausta mustapippurilla ja sekoita ainekset hyvin.
- Tarjoile saaristolais- tai paahtoleivän kanssa.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti