Täysjyväpasta simpukkakastikkeessa
Julkaistu
Tässä pastaruoka kiireiselle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 annosta täysjyväpastaa
Kastike
- 2 sipulia silputtuna
- 1 valkosipulinkynsi silputtuna
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 tl kirveliä
- 1 tl meiramia
- 1 tl basilikaa
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 prk simpukoita vedessä
- suolaa ja mustapippuria
- 2 rkl persiljasilppua
Valmistusohje
1. Kuullota sipulisilppua öljyssä, lisää sitten muut ainekset, paitsi simpukat. Keitä kastiketta, kunnas se sakenee. Mausta ja sekoita joukkoon valutetut simpukat.
2. Keitä pasta ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle persiljasilppua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät