Altian baarimestari Mikael Karttunen valmistaa helpon vappudrinkin simasta ja rommista 2:25

Rommisima - Mikaelin vappudrinkki

Altian baarimestari Mikael Karttusen vappucocktailissa maistuvat perinteinen sima, tumma rommi sekä raparperilikööri.

Ainesosat

  • 2 cl tummaa rommia (esim. Rommi Ö)
  • 2 cl raparperilikööriä (esim. Koskenkorva Raparperi)
  • Simaa

Valmistusohje

Lasi: pitkä lasi, noin 3 dl
Jäät: jääpalat
Metodi: rakentaminen
Koriste: -

Valmistusohje: Täytä lasi jäillä, mittaa alkoholit jäiden päälle ja pidennä simalla. Sekoita ja tarjoile.


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!