Julkaistu
Altian baarimestari Mikael Karttusen vappucocktailissa maistuvat perinteinen sima, tumma rommi sekä raparperilikööri.
Ainesosat
- 2 cl tummaa rommia (esim. Rommi Ö)
- 2 cl raparperilikööriä (esim. Koskenkorva Raparperi)
- Simaa
Valmistusohje
Lasi: pitkä lasi, noin 3 dl
Jäät: jääpalat
Metodi: rakentaminen
Koriste: -
Valmistusohje: Täytä lasi jäillä, mittaa alkoholit jäiden päälle ja pidennä simalla. Sekoita ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät