Campari orange
Julkaistu
150 vuotta sitten herra Campari sekoitti yhteen 40 ainesosaa reseptillä, joka tänäkin päivänä on salainen. Lopputulos oli suurmenestys Campari, joka sopii loistavasti tuorepuristetun appelsiinimehun kanssa sekoitettavaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
1 lasilliseen
- 1 rkl jäämurskaa
- 2-3 cl Campari Bitteriä
- 2-3 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
Valmistusohje
1. Sekoita jäämurska, Campari Bitter ja appelsiinimehu.
2. Ravista ja kaada lasiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät