Campari orange

150 vuotta sitten herra Campari sekoitti yhteen 40 ainesosaa reseptillä, joka tänäkin päivänä on salainen. Lopputulos oli suurmenestys Campari, joka sopii loistavasti tuorepuristetun appelsiinimehun kanssa sekoitettavaksi.

1 lasilliseen

  • 1 rkl jäämurskaa
  • 2-3 cl Campari Bitteriä
  • 2-3 dl tuorepuristettua appelsiinimehua

Valmistusohje

1. Sekoita jäämurska, Campari Bitter ja appelsiinimehu.

2. Ravista ja kaada lasiin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!