Raparperi-mansikkahilloke appelsiinimehulla

Kesän paras hilloke.

Neljälle

  • 5-6 dl hienoksi paloiteltua, punaista raparperia
  • 1 l mansikoita, puolikkaina
  • 1-2 dl kidesokeria
  • 1 dl puristettua appelsiinimehua

Valmistusohje

1. Laita kaikki ainekset kattilaan. Anna vetäytyä pari tuntia.

2. Kuumenna hitaasti ja sekoittele niin että sokeri sulaa. Kuumenna 5-10 minuuttia, mutta älä keitä.

3. Tarjoile kylmänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.