Poro-juuresgratiini

Erittäin helppo ja maistuva gratiini syntyy valmiista aineksista ilman pilkkomista! Vuoasta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 248 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • 1 pss (750 g) Apetis uunivalmis bataatti-juuresgratiinia
  • 0.5 pkt (150 g) Kotasavu poron kylmäsavurouhetta
  • 1 rkl tuoretta timjamia

Valmistusohje

Laita jäinen gratiini laakeaan uunivuokaan.

Sekoita joukkoon pororouhe ja hienonnettu timjami.

Kypsennä uunin alatasolla 35-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!