Mainos

Popcorn-kaurakeksit

Popcorn-kaurakeksit_1476080455

Kokeile Arja Elina Laineen trendikästä reseptiä ja leivo kaurakeksejä, joista ei mielikuvitusta puutu!

n. 30 kpl

  • 125 g sulatettua kookosöljyä
  • 2 dl kookossokeria
  • 4 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
  • 1 dl Myllyn Paras Tattarijauhoja
  • 1 dl peruna- tai maissijauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 75 g tummaa suklaata
  • 6 dl popcorneja
  • 1 dl suolapähkinöitä
  • 1½ dl kookoskermaa tai -maitoa

Valmistusohje

Sulata kookosöljy varovasti nestemäiseksi. Sekoita siihen kookossokeri, hiutaleet ja jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen ja vaniljasokerin. Rouhi suklaa, popcornit ja suolapähkinät karkeaksi rouheeksi, lisää nämä ja kookoskerma taikinaan, sekoita tasaiseksi taikinaksi nopeasti. Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita uunipellille ja painele n. 1 cm korkeiksi ympyröiksi. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 10–15 min. Varo polttamasta keksejä.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.