Piparjuuri-broileripasteijat
Pasteijat valmistuvat helposti pakastetaikinasta. Piparjuuri ja broileri sopivat mahtavasti yhteen.
30 kpl
- 5 kpl pakastevoitaikinalevyjä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
- noin 1/2 tl suolaa
- 1 päärynä
- 1 rs (125 g) piparjuurituorejuustoa
- 1 tl hunajaa
Voiteluun
- 1 kananmuna
- (seesaminsiemeniä)
Valmistusohje
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä, mausta suolalla.
Jäähdytä ja hienonna kypsät suikaleet. Kuori ja hienonna päärynä pieneksi. Sekoita broileri, päärynä, tuorejuusto ja hunaja keskenään. Kauli voitaikinalevyjä isommiksi ja levitä täytettä levyille. Rullaa molempia pitkiä sivuja kohti keskustaa. Leikkaa rullat pituussuunnassa kuuteen osaan. Voitele pasteijat kananmunalla ja aseta leivinpaperin päälle uunipellille.
Kypsennä noin 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti