Päärynä- ja piparjuurikastike

Tina Nordströmin resepti sarjasta Täydellinen päivä: 22.5.2008.

4 annosta

  • 2 kuorittua päärynää, joista on poistettu siemenkodat
  • 1 rkl raastettua piparjuurta
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • 2 rkl kylmäpuristettua rapsiöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!