Päärynä- ja piparjuurikastike
Julkaistu
Tina Nordströmin resepti sarjasta Täydellinen päivä: 22.5.2008.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 2 kuorittua päärynää, joista on poistettu siemenkodat
- 1 rkl raastettua piparjuurta
- 1 hienonnettu punasipuli
- 2 rkl kylmäpuristettua rapsiöljyä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa päärynät pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät