MasterChef: Kampasimpukkaceviche – Saijan resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.
Ainekset
- 4 kpl Kampasimpukoita
- Puolikas punasipuli
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- Kourallinen korianterin lehtiä
- 2 kpl Limeä
- 0,5 tl suolaa
- 1 kpl Punainen chili
Valmistusohje
Kuutioi kampasimpukat. Laita simpukkakuutiot kulhoon ja mausta suolalla, limen mehulla ja limen kuorella. Hienonna valkosipuli, korianteri ja chili. Lisää ne simpukoiden joukkoon.
Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Asettele ceviche lautaselle ja koristele punasipulilla ja korianterilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti