Marinoitu porsaanfilee ja grilliperunat
Hyvät raaka-aineet toimivat yksinkertaisesti valmistettuna. Maukas porsaanfilee ja grillissä tirisevät perunat istuvat hyvin kesäiseen ruokapöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 700 g porsaan sisäfileetä
- 4 valkosipulinkynttä
- nippu timjamia
- 4 rkl punaviinietikkaa
- 4 rkl öljyä
- suolaa
Valmistusohje
Pistele lihaan reikiä ja tunge niihin halkaistuja valkosipulinkynsiä ja timjaminoksia.
Sivele lihan pintaa viinietikalla ja anna marinoitua tiiviissä astiassa ainakin tunnin verran.
Sivele pintaan öljyä juuri ennen grillausta ja mausta liha suolalla. Nosta kuumaan grilliin ja laske lämpöä kun kaikki pinnat ovat saaneet hiukan väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät