Marinoidut oliivit
Julkaistu
Anu Harkki tekee Koton nettiekstrassa marinoituja oliiveja. Katso Anun vinkit ja tarjoa näitä herkkupaloja pikkujouluväelle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Oliiveja
- Sesamöljyä
- Oliiviöljyä
- 1 limetin mehu
- Tuoretta chiliä 1kpl
- Valkosipulia 3-4 kynttä
Valmistusohje
Voit tehdä marinoidut oliivit jo edellisenä päivänä valmiiksi, ja laittaa koko komeuden jääkaappiin maustumaan vuorokaudeksi. Lisävinkit tarjoiluihin täällä:
1. Leikkaa chili ja poista siemenet. Kuori, murskaa ja pilko valkosipulit.
2. Kaada kaikki ainekset kulhoon ja lisää oliivit. Anna maustua vuorokausi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät