Kuha-saltimbocca

Kuha-saltimbocca on nopea valmistaa.

Ainekset

  • 2 – 4 kuhafileetä (n. 150 g/ruokailija)
  • 4 siivua italialaista ilmakuivattua kinkkua
  • 1 ruukku salviaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
  • (1 dl valkoviiniä)

Valmistusohje

Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.

Asettele jokaiselle kalafileelle muutama salvianlehti, nosta lehtien päälle siivu ilmakuivattua kinkkua ja paina se sormilla kalaan kiinni.

Paista kalat oliiviöljyssä kummaltakin puolelta, muutama minuutti per puoli. Aloita paistaminen kinkkupuolelta.

Jos haluat kaloille kastikkeen, lisää pannuun desilitra valkoviiniä loppuvaiheessa ja anna hautua hetki. Nosta kalat lautasille ja lusikoi kastike päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!