Kuha-saltimbocca
Kuha-saltimbocca on nopea valmistaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 – 4 kuhafileetä (n. 150 g/ruokailija)
- 4 siivua italialaista ilmakuivattua kinkkua
- 1 ruukku salviaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
- (1 dl valkoviiniä)
Valmistusohje
Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.
Asettele jokaiselle kalafileelle muutama salvianlehti, nosta lehtien päälle siivu ilmakuivattua kinkkua ja paina se sormilla kalaan kiinni.
Paista kalat oliiviöljyssä kummaltakin puolelta, muutama minuutti per puoli. Aloita paistaminen kinkkupuolelta.
Jos haluat kaloille kastikkeen, lisää pannuun desilitra valkoviiniä loppuvaiheessa ja anna hautua hetki. Nosta kalat lautasille ja lusikoi kastike päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät