Katin helppo ja nopea vispipuuro
Julkaistu
Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron.
- Aktiivinen valmistusaika: 5min
- Kokonaisvalmistusaika: 25min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 8 dl vettä
- 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
- ½-3/4 dl sokeria
- 1 ½ dl mannasuurimoita
Valmistusohje
- Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
- Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
- Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
- Jäähdytä.
- Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
- Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät