Kanakastike pastalle

Kanan reisifilee on mukava ainesosa – siinä on enemmän makua kuin rintafileessä, mutta hinta on edullisempi. Kokeile tätä nopeasti valmistuvaa pastakastiketta.

Neljälle

  • 400 g kanan reisifileetä
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta chiliä
  • 2 rkl voita tai öljyä paistamiseen
  • 2 dl yrteillä maustettua ranskankermaa
  • 3 rkl hienonnettuja oliiveja
  • 4 annosta pastaa

Valmistusohje

1. Suikaloi kananliha. Mausta suolalla ja chilillä. Paista kypsäksi.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä.

3. Lämmitä yrttiranskankerma kattilassa. Lisää valmiit kanasuikaleet ja oliivit. Tarjoile vastakeitetyn pastan kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.