Julkaistu
Ihana kauraisa marjaherkku valmistuu hetkessä ja on valmis nautittavaksi samantien. Voit halutessasi tehdä sen kuitenkin jo edellisenä iltana jääkaappiin.
- Annosmäärä: 2-4 annosta
Ainekset
- 400 g kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
- 250 g tuoreita tai pakastemarjoja
- 2 dl kauraleseitä
- ½-3/4 dl hunajaa
- 1-2 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja tarkista maku.
- Jaa annoskulhoihin ja koristele halutessasi marjoilla.
- Tarjoa heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin