Gluteenittomat vadelmaleivokset
- Ruokavalio: Gluteeniton
Gluteenittomat Vadelmaleivokset, n. 25 kpl
- 300 g margariina
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 muna
- 1 pkt (500 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1 dl leivontaan)
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
Täyte
- vadelmahilloa
Valmistusohje
Sekoita rasva ja sokeri. Lisää muna. Yhdistä kuivat ainekset (säästä 1 dl jauhoseosta leivontaan) ja lisää taikinaan. Sekoita taikinaksi.
Muotoile taikinasta pötkylä ja leikkaa se 25 osaan. Laita palaset paperivuokiin. Paina keskelle syvennys ja laita siihen nokare vadelmahilloa.
Paista 200 °C:ssa n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät