Elina Innasen Gnocchipyttipannu
Resepti on Elina Innasen teoksesta Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022).
- Ruokavalio: Vegaaninen, Kasvisruoka
Ainekset
- (4 annosta)
- 200 g ruskeita herkkusieniä (tai kesäkurpitsaa)
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 kevätsipulia
- 200–300 g vegaanisia nakkeja tai savutofua
- 500 g perunagnoccheja
- 1 tl oliiviöljyä
- 1/2 prk vegaanista punaista (arrabbiata)pestoa
Valmistusohje
1. Pilko herkkusienet. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipuli ja paloittele nakit.
2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Lisää sipuli ja kuullota sitä hetken aikaa. Lisää sitten pannulle sienet, nakit, valkosipuli ja gnocchit. Jatka paistamista, kunnes sienet ja nakit ovat saaneet väriä pintaansa. Lisää pannulle pesto ja jatka paistamista, kunnes gnoccien suutuntuma on muuttunut pehmeäksi.
3. Viimeistele pyttis kevätsipulisilpulla.
Resepti: Elina Innanen: Yhden astian vegaaniruoat: Helppoa ja herkullista Chocochilin resepteillä (Kosmos 2022)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät