Café au lait
Ranskalaisten ehdoton suosikkijuoma aamiaisella on café au lait, eli suomalaisittain maitokahvi. Oikeaoppisesti café au lait tarjotaan suuresta, korvattomasta ja kulhomaisesta kupista. On makuasia, lisätäänkö kahviin sokeria vai ei.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 annos
- 1½ dl vahvaa kahvia
- ½ dl kuumaa maitoa
Valmistusohje
1. Valmista kahvi ja kuumenna maito.
2. Sekoita suuressa kupissa tai kulhossa. Voit ripotella kahvin päälle kaakaojauhetta, kardemummaa tai kanelia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät