Brandade pikkuturskasta ja paahdettua leipää

Maukas kalaherkku syntyy pääruoaksi tai alkupalaksi.

Ainekset

  • 1 kg pikkuturskafileitä
  • 2 kpl perunoita kuorittuna
  • 1 l maitoa
  • 2 dl oliiviöljyä
  • timjamia
  • valkosipulia
  • vaaleaa leipää

Valmistusohje

Keitä perunat ja turskafilee valkosipulilla, timjamilla sekä suolalla maustetussa maidossa kypsiksi. Siivilöi perunat ja kalat maidosta. Soseuta perunat ja kalat vispilällä sekä mausta seos oliiviöljyllä.

Tarjoile paahdetun leivän kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!