Brandade pikkuturskasta ja paahdettua leipää
Julkaistu
Maukas kalaherkku syntyy pääruoaksi tai alkupalaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 kg pikkuturskafileitä
- 2 kpl perunoita kuorittuna
- 1 l maitoa
- 2 dl oliiviöljyä
- timjamia
- valkosipulia
- vaaleaa leipää
Valmistusohje
Keitä perunat ja turskafilee valkosipulilla, timjamilla sekä suolalla maustetussa maidossa kypsiksi. Siivilöi perunat ja kalat maidosta. Soseuta perunat ja kalat vispilällä sekä mausta seos oliiviöljyllä.
Tarjoile paahdetun leivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät