Ahvenpyttipannu
Tämä herkullinen pyttipannu valmistuu helposti ja nopeasti. Viileä olut sopii hyvin kyytipojaksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- Neljälle
Raaka-aineet
- 600 g ahvenfileitä
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- voita paistamiseen
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa fileiden ruotorivi pois, kuutioi sitten kalat.
2. Kuutioi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli. Kuumenna pannu ja paista vihannekset voissa pehmeiksi, mutta niissä tulee olla hieman napakkuutta jäljellä.
3. Lisää ahvenpalat ja ravistele pannua. Purista mukaan valkosipuli. Paista vielä n. 1 minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pippa Laukan rautainen lounassalaatti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Hanna Sumarin raparperipaistos
-
Minna Kuukan "tosi nopea marenkikakku" eli raparperi-marenkikakku
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mansikka-halloumisalaatti – paras kesäsalaatti törkeän hyvällä kastikkeella
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Paras kesäkeitto – Sadun ohjeella teet legendaarisesta ruoasta taivaallisen hyvää
-
Raparperipiirakka – helppo resepti valmiista piirakkapohjasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät