Mahtava tapa kuoria appelsiinit! Valkoista kuoriosaa ei jää hedelmän pintaan
Appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua ja lohkottua todella näppärästi niin, ettei valkoista kuoriosaa jää hedelmän pinnalle häiritsemään. Kurkkaa videolta tekniikka!
Monet sitrushedelmät ovat nyt parhaimmillaan ja ostoskoriin tekee mieli napata esimerkiksi makeita appelsiineja. Hedelmäherkuttelussa on kuitenkin usein yksi varjopuoli: esimerkiksi appelsiinin kuoret voivat olla niin tiukasti kiinni hedelmässä, että hedelmän pintaan jää ikävä valkoinen kuorikerros.
MTV Uutisten videotoimittaja Fanni Parma testasi muutama vuosi sitten somessakin villinneen niksin, jolla appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua täydellisen mehukkaiksi lohkoiksi. Tällä tekniikalla valkoisia kuoriosia ei jää hedelmän pintaan lainkaan.
– Videolla näytettävä tekniikka on muuttanut suhtautumiseni kirpeän makeisiin sitrushedelmiin. Viilletyt palat mehukasta hedelmää maistuvat jopa kaltaiselleni krantumallekin herkkusuulle.
Katso yllä olevalta videolta, miten appelsiinin saa kuorittua ja pilkottua täydellisen mehukkaiksi suupaloiksi!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät