Katin kätevä kikka broilerin marinoimiseen – testaa pussimarinadi
Pussissa marinoitu broileri on kätevää retkiruokaa!
Kesällä ruoka valmistuu usein grillissä tai vaikka nuotiolla. Mikäli omaa grillipaikkaa ei ole käytössä, löytyy monista kunnista ilmaisia laavuja ja grillauspaikkoja, joihin voi mennä omien retkieväiden kanssa.
Marinoi broileri pussissa
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan moniosaaja Kati Jaakonen vinkkaa, että retkelle voi ottaa mukaan ihan kunnon ruokaakin.
– Marinoi lihat, kalat tai kanapalat jo kotona helposti muovipussissa ja pakkaa mukaan kätevästi kylmälaukkuun. Laita marinadipusseja kaksi päällekkäin, jotta marinadi ei varmasti sotke muita eväitä, Kati vinkkaa.
Katso videolta, miten pussimarinadi tehdään ja nappaa tarkka ohje: Pussimarinadi kanalle: Kätevä tapa broilerin marinoimiseen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti