Ukrainan viisuedustaja kaatui semifinaalin harjoituksissa, mutta pelasti tilanteen huikealla tavalla – muillakin artisteilla haasteita lavalla

Suomi pääsi Euroviisujen finaaliin - näin Windows95man ja Henri Piispanen kuvailevat tunnelmia 1:09
Videolla: Suomi pääsi Euroviisujen finaaliin – näin Windows95man ja Henri Piispanen kuvailevat tunnelmia

Ukrainan viisuedustaja Alyona alyona kompuroi ja kaatui semifinaalin harjoituksissa.

Malmön Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käytiin tiistaina 7. toukokuuta. Semifinaalissa esiintyivät myös Suomen edustaja Windows95man  sekä Henri Piispanen No Rules! -kappaleellaan,ja he selvittivät tiensä viisufinaaliin. 

Euroviisujen semifinaaleja harjoiteltiin aiemmin kuluvalla viikolla. Youtubessa on julkaistu video Ukrainan edustajan Alyona alyona ja Jerry Heilin harjoituksesta, jossa sattui eräs kömmähdys. 

Lyhyellä videolla näkyy, kuinka lavalle noustessaan ukrainalaisräppäri Alyona alyona kompuroi ja kaatuu. Artisti kerää itsensä ja juuri oikealla hetkellä ehtii nousta paikoilleen oman osuutensa alkuun. 

Näet tilanteen alla olevalta videolta. 

Videon kommenteissa Alyona alyona on saanut osakseen ylistystä siitä, miten nopeasti hän ehti koota itsensä kaatumisen jälkeen ja jatkaa esitystä kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

Itse semifinaalissa Ukrainan esitys sujui mitä ilmeisimmin muitta mutkitta, ja Ukraina niin ikään valittiin viisufinaaliin. Alyona alyonan ja Jerry Heilin edustuskappale on Teresa & Maria

Alyona alyona ei suinkaan ole ainut artisti, jolla on ollut ongelmia Malmön viisulavalla. Semifinaalissa Suomen Windows95man kohtasi haasteita, kun artisti ei esityksensä aikana ollut saada farkkushortsejaan jalkaan kriittisellä hetkellä

–  Siinä oli vähän shortsien pukemisen kanssa hankaluuksia, mutta onneksi ihanat tanssijat Jasmir ja Jesse pelastivat, ja yhtäkkiä shortsit napsahtivat magneetteihin takaisin kuin salamaniskusta. Uskomaton hetki, Keisteri kertasi tilannetta suomalaismedialle semifinaalin jälkeen.

–  Meinasi tulla paniikki.

Viime vuoden Liverpoolin Euroviisuissa monille jäi mieleen myös hätkähdyttävä hetki Käärijän  esityksen aikana, kun tämä oli törmätä vaijeriin kesken finaaliesityksensä. 

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat