Ronnie O'Sullivan paljasti vaihtoehdon snookeruralle – ällistyttävä heitto Lewis Hamiltonista

Ronnie O'Sullivan uskoo, että hän olisi mestaritason kuljettaja moottoriurheilussa, jos snookerura olisi jäänyt alkutekijöihinsä. 

O'Sullivan, 48, hakee parhaillaan ennätyksellistä kahdeksatta titteliään snookerin MM-kisoissa. Turnauksen alla Eurosport tiedusteli, että mille alalle hän olisi suunnannut, jos ei olisi ajautunut snookerin pauloihin. 

– Luultavasti haastaisin Lewis Hamiltonin F1-radalla, ja antaisin hänelle myös kovan vastuksen, sillä olen melko taitava autojen kanssa, O'Sullivan totesi itsevarmasti viitaten F1-sarjan seitsenkertaiseen mestariin. 

– Mielestäni minulla oli lahjoja olla hyvä kuski. Olisin varmasti yltänyt maailmanmestariksi jossakin moottoriurheilulajissa. Minulla ei ole siitä epäilystäkään.

O'Sullivanin mukaan eri lajien huipuilla on keskenään paljon yhteistä. 

– Lewis Hamiltonilla, Tyson Furylla ja Lionel Messillä on oltava vahva luonne, snookermestari toteaa alleviivaten paineita niin urheilusuorituksen aikana kuin sen ulkopuolella. 

O'Sullivan on edennyt Sheffieldissä pelattavassa MM-turnauksessa toiselle kierrokselle. Hän johtaa ottelua Ryan Dayta vastaan 10–6, kun puolivälieräpaikka vaatii 13 erävoittoa. Peli käydään loppuun maanantaina.

Snookerin MM-kisojen 2. kierros:

Yläkaavio

Robert Milkins (16) – David Gilbert 4–13
Shaun Murphy (8) – Stephen Maguire 9–13

Kyren Wilson (12) – Joe O'Connor tilanteessa 10–6
John Higgins (13) – Mark Allen (4) tilanteessa 7–9

Alakaavio

Judd Trump (3) – Tom Ford (14) 13–7
Jak Jones – Si Jiahui 13–9

Jack Lisowski – Stuart Bingham tilanteessa 7–9
Ronnie O'Sullivan (2) – Ryan Day tilanteessa 10–6

Suluissa sijoitettujen pelaajien ranking MM-turnauksessa. Allekkain olevien ottelujen voittajat kohtaavat puolivälierissä. 

Lue myös:

    Uusimmat