Mestiksen mestarille uusi päävalmentaja – kultaluotsi hyppää SM-liigaan

Jääkiekon Mestiksen mestaruuden kaudella 2023–2024 voittanut Iisalmen Peli-Karhut on tiedottanut uudesta päävalmentajastaan.

IPK:n mestaruuteen luotsanneen ja ensi kaudella Mikkelin Jukureita luotsaavanMarko Tuomaisen korvaajaksi on hankittu Simo Karjalainen

IPK tiedottaa tehneensä 36-vuotiaan Karjalaisen kanssa kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen. Hän saapuu Iisalmeen Joensuusta, jossa luotsasi viimeisen kahden kauden ajan Joensuun Kiekko-Poikia.

– Innostunut ja kiitollinen, että saan näin hienon mahdollisuuden. IPK:ssa on vahva organisaatio ja toimintakulttuuri.  Sitä osaksi pääseminen auttaa varmasti kehittymään valmentajana, Karjalainen kertoo seuran verkkosivuilla.

– Mestaruus ja pelaajien pääseminen liigatasolle kertoo tekemisen laadusta. Siellä rima pidetään jatkossakin.

– Pelillisesti halutaan jatkaa samalla linjalla. Luisteluvoima, vahva kiekollinen pelaaminen ja yhdessä reagointi on asioita, mitä halutaan vaalia ja edelleen kehittää, päättää Karjalainen.

Karjalaisen apuvalmentajana ensi kaudella toimii fysiikkavalmentajana ja alle 20-vuotiaiden päävalmentajana IPK:ssa toiminut Toni Ruotsalainen.

IPK voitti Mestiksen mestaruuden tänä keväänä ja kaatoi finaaleissa Imatran Ketterän seitsemässä ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat